Партньорски отношения в НОВОТО време

When

08/04/2023    
13:00 - 17:00

Bookings

Bookings closed

Event Type

Никога досега интимните отношения не са ни приканвали да се вгледаме толкова искрено и съзнателно както в самите себе си, така и в останалите.
Днес живата връзка с партньора ни изправя пред предизвикателството да се освободим от стари навици и слабости и да развием цялата си сила, чувствителност и дълбочина като човешки същества.
В миналото този, който искал да изследва най-скритите тайни на живота, се оттеглял в манастир или водел отшелнически живот. Днес за мнозина от нас интимните отношения са се превърнали в нова непревземаема територия, която ни изправя лице в лице с всички наши богове и демони.
Тъй като вече не можем да разчитаме на личните отношения като предсказуеми източници на удобство и сигурност, те ни водят до нов кръстопът, на който трябва да направим важен избор.
Как, елате да видите!
Ще изследваме, ще играем, ще се учим, ще споделяме, ще питаме.
Добре сте дошли!
Водещ на събитието Калоян Анев – Таро; Съветник за: Живота, Родови травми, Интуицията, Личностно развитие; Таро учител; Терапия.
Калоян изследва духовното над 24 години, но е съзнателно на Пътя над 13 години. Търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на различни теми. Участвал е в множество събития и формации, той е нашия ваш наставник.
вход ДАРЕНИЕ
за записване 0896011988

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.