Потокът на изобилието и парите в рода- как да го засилим и подхраним, мини семинар на Аида Марковска

When

29/01/2023    
11:30 - 15:30

Bookings

Bookings closed

Event Type

Потокът на изобилието и парите в рода- как да го засилим и подхраним, мини семинар на Аида Марковска®
Искате ли да научите повече за изобилието в семейството? Готови ли сте да научите тайните на благоденствието на вашия род? Искате ли да разберете защо в някои семейства няма богатство, а други се трудят много и все са бедни? Ако е така, този семинар е за вас!
Научете как да укрепите и подхраните потока на изобилието в семейството си. Този семинар ще се фокусира върху разбирането на взаимодействията, които заобикалят парите и изобилието, както и върху ролята, която наследството играе в семействата като цяло. Ще разгледаме също така начини да бъдете по-богати и да защитите наследеното имущество, както и начини за разпределянето му между децата.
Да се научим да търсим в семейството си навици и традиции за просперитет и изобилие. Аида ще ви помогне да разберете как е възможно да запазите богатството, което имате сега или искате да създадете и как да го споделите със следващото поколение. Ще научите как това може да стане по честен и прозрачен начин, така че да не разделяте семейството си с конфликти около парите, наследствата, имотите.
Ще има възможност да задавате въпроси и да участвате на живо. За тези, които не могат да дойдат до Перник ще има възможност да закупят запис от семинара.
Лектор: Аида Марковска, основател на Школа по родова терапия „Задругата на родонавтите“. Тя е родов терапевт от 2012 г и създава метод за положително въздействие в рода чрез българска родова обредност.
Стойност: 96.00 лв с ДДС
Домакин на събитието е център „У дома“ в Перник.
Дата: 29 януари 2023 г., неделя
Час: 11:30 ч – 15:30 ч
Място: Център за личностно развитие „У дома“ Перник, ул. Търговска 13, ет. 2
За въпроси и записване: Деница тел.: 0896011988 и Тони Каменова тел: 0898233118

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.