Диагностика на аурата с Аура Камера - Перник

When

18/05/2024    
10:00 - 17:30

Bookings

Bookings closed

Where

У Дома - център за личностно развитие - адрес
ул. „Търговска“ 13, ет. 2, Перник, 2300

Event Type

Диагностика на аурата с Аура Камера

На 18 май (събота) ще се проведе диагностика на аурата с Аура Камера.

Цена за диагностика с Аура камера – само 35.00 лв. Родител може да доведе със себе си едно дете до 16 години безплатно.

Всяка диагностика е с продължителност половин час и вие може да изберете от следните часове:

От 10:00 // От 10:30 // От 11:00 // От 11:30 // От 12:00 // От 12:30 // От 13:30 // От 14:00// От 14:30 // От 15:00 // От 15:30 // От 16:00 // От 16:30 //  От 17:00 // От 17:30

Място на събитието:
Център за личностно развитие “ У ДОМА “
ул. Търговска 13 ет.2
гр. Перник

ЗАПАЗВАНЕТО НА ЧАС СТАВА ПРЕЗ САЙТА И С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ.
При запазването на билет през сайта, моля в коментар да напишете желания час.

След като се запишете – ще се свържем с вас, за да потвърдим часът ви и да ви изпратим информация как да заплатите депозита.

Часовете са ограничени!

Аура диагностиката се провежда индивидуално за около 30 мин. Родител може да доведе със себе си едно дете до 16 години безплатно.

КАКВО ПРЕДСТВЛЯВА ЧОВЕШКАТА АУРА И КАКВО МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ОТ НЕЯ:

Човешката аура представлява енергийното поле около физическото тяло. Аypaтa на здрав човек имa eлипcoвиднa или яйцeвиднa фopмa около физическото тялo и ce пpocтиpa нa 2-3 мeтpa извън него. Фopмaтa, paзмepът, цвeтoвeтe и яcнoтaтa нa тeзи цвeтoвe ca индиĸaтop зa физичecĸoтo, eмoциoнaлнoтo, миcлoвнoтo и дyxoвнo блaгoпoлyчиe. Aypaтa e yниĸaлнa зa вceĸи чoвeĸ и ce пpoмeня във вceĸи мoмeнт. Тя cъдъpжa мнoгo пoдpoбнa инфopмaция зa нac, която може да бъде получена с помощта на Аура камера. Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло. Чрез нея се наблюдава динамиката, формата, цвета и големината на индивидуалната енергетика и се добива представа  за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане. Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове, наречени чакри. Това е единственият уред, с който можете да се проследи взаимовръзката между емоции и болест, и да се намери пътя към здравето.

Нашият потенциал, мисли, емоции и физическо здраве са отразени в Аурата. По цвета на аурата се определят качествата, с които човек е природно надарен и трябва да развива, за да постигне успех, а нивата в енергийните центрове показват протичането на енергия в човешкото тяло, като при недостиг и изтичане на енергия откриваме първопричината за изгубената хармония и даваме препоръки за възстановяването и.

Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на физическото ни тяло. Нашата аура е истински показател за здравето и състоянието на ума, духа и тялото. Ключът към уникалната технология – Обратна биологична връзка (Biofeedback) – наука за измерване и визуализация на невидими външно физиологични параметри. Добре известно е, че промени във физическото или психическото и емоционалното състояние на човека е придружено с промени в няколко от негови физиологични характеристики, особено EDA (електро-кожна активност), температура, ЕЕГ (електроенцифелограма), и т.н. Освен това, всеки човек има определени постоянни средни стойности на тези параметри. Именно тези био данни улавя сензора на Аура камера. В резултат на дългогодишни изследвания, всеки диапазон от стойности на биологичните данни е приведен в съответствие с вибрационния диапазон на определен цвят. По този начин на снимката, извършена от Аура камера, се изобразява човешкото биополе. Това са визуализирани резултати от измерванията на физиологичните параметри, прочетени от био сензор от дланта на лявата ръка.

ВЪЗМОЖНОСТИ НА АПАРАТА:
• Снимка и диагностика на аура и чакри.
• Изследване на енергийната структура на човек.
• Апаратна диагностика на психическо, емоционално и енергийно състояние
на човек.
• Баланс на енергиите Ин и Ян.
• Съотношение на дух / разум / тяло.
• Качество на релаксация и ниво на стрес.
• Размер и интензитет на биополето.
• Цветови спектър и анализ на основните личностни характеристики.
• Качество на енергиите – интуитивна, ментална, емоционална и физическа.

За въпроси: 0896011988

За записване – запазете си билет през сайта. ⬇️⬇️⬇️

След като резервирате своя билет – ще ви изпратим на имейл информация как да платите депозит. Моля в коментар да напишете желания час!

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.