Групова Регресия с Петър Петров

When

27/06/2024    
19:30 - 20:30

Bookings

Bookings closed

Where

У Дома - център за личностно развитие - адрес
ул. „Търговска“ 13, ет. 2, Перник, 2300

Event Type

Групова регресия в Перник с Петър Петров в Център за личностно развитие „У ДОМА“
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е предварително записване и заплащане.
Дали ви се е случвало да получите усещането, че познавате това място или този човек? А дали сте имали усещането, че винаги сте знаели някаква определена информация? А може би просто знаете как да извършите определена дейност, която никога до сега не сте правили.
Цялото това знание е било винаги част от нас. Ние пренасяме тази информация живот след живот, във всяко наше следващо прераждане.
Груповата регресия е преживяване на минал живот в група от хора. Тя започва с 30-40 минутно въведение в темата, в което обяснявам какви видове виждане можете да имате, какви са най-честите очаквания и страхове от предстоящото пътуване във вашето минало. След въвеждащия разговор е предвидена кратка почивка за тоалетна и вода.
Самата техника за въвеждане в минал живот е водена медитация от типа на Йога нидра, която продължава около 40-45 минути. Всеки участник затваря очи и следва гласът ми без да говори, като вижда и усеща нещата сам за себе си.
При груповата регресия разглеждате най-важния си минал живот с послание за настоящия момент от настоящия си живот. Вашата душа определя какво да видите.
В края на регресията е предвидено време за коментари, въпроси и обратна връзка от преживяването.
Общо цялото преживяване продължава около 2 часа.
Залата разполага с постелки, одеяла.
Водещ: Петър Петров е психолог по образование и призвание. През 2006-та година е завършил девет месечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2010 г. провежда лични срещи с хора и е придобил богат опит във воденето на пътувания в минали животи. Провел е над 3000 лични сесии и над 550 групови регресии.
Повече информация за метода и водещия на:
Facebook страница – https://www.facebook.com/groups/1501702593442254/
Youtube канал – https://www.youtube.com/playlist…
Уеб сайт – http://regresia.weebly.com/
Вход – 30.00лв.

За въпроси: 0896011988

За записване – запазете си билет през сайта. ⬇️⬇️⬇️

След като резервирате своя билет – ще ви изпратим на имейл информация как да платите. Плащането става преди датата на събитието.

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.