Медитация Среща с духовните водачи - изборът на душата ти

When

27/06/2024    
17:30 - 18:30

Bookings

Bookings closed

Where

У Дома - център за личностно развитие - адрес
ул. „Търговска“ 13, ет. 2, Перник, 2300

Event Type

Медитация Среща с духовните водачи – водена медитация от Петър Петров

Приятели вдигаме летвата!

Много хора, които идват на групови регресии имат нужда от нещо повече от това да видят свой минал живот. Все по-често и в личната ми практика водя до мястото на „Планирането” на настоящият ви живот. Този термин използва и Майкъл Нютън в книгата си „Пътят на душите“. Водил съм десетки хора в това пространство, където нашата душа планира предстоящия си живот в тяло на Земята. Там ние избираме нашите родители, предизвикателства ни, хората, с които ще си взаимодействаме… и после забравяме… На това място присъстват и нашите духовни водачи. Всеки от нас има свой духовен водач – това е същество, което се грижи за нашия живот и ни напътства. Много хора, които идват при мен споделят, че са го усещали или „чували“ спонтанно. Той може да е бъде човек, животно, ангел, архангел, духовен учител, или просто стълб от енергия със скипър и брада… и много други неща… Повече за водачите ще разкажа преди самата водена медитация.

На какви въпроси може да потърсим отговор при среща с духовните ни водачи:

  • Кой е най-важния урок за вас тук и сега?
  • Как да го усвоите?
  • Каква е причината да сте тук в тяло на тази планета?
  • Как да живеете най-пълноценно своя живот?
  • На прав път ли сте?
  • Кои са важните за вас хора тук и сега?
  • Кой с какво ви помага?
  • Какво да правите от тук нататък?

Ще дам възможност всеки от вас да зададе своите въпроси към водачите си!

В процеса на регресия има информация, която се получава и информация, която не е разрешено човека да получи. Това на зависи от мен или от вас. Според мен това също е избор на вашата душа, направен още преди да влезнете в това тяло. Искам да ви предупредя, че всеки ще получи точно толкова информация от своите водачи, колко има нужда и му е разрешено да получи в момента на нашата среща. Достатъчно е да посетите само една от тези среши, за да получите отговорите на своите въпроси! Посещението на мястото на „Планирането“ е САМО за напреднали изследователи на астралните пространства. Под „напреднали“ разбирам хора, които са преживяли поне една лична или групова регресия при мен или някой мой колега! При влизането си в залата всеки човек ще бъде попитан от мен за опита му с регресията.

Водещ: Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2009 завършва магистърската си програма по „Психология на Управлението“. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2006г. работи индивидуално с клиенти, които въвежда в минали животи и ги среща с духовните им водачи (над 3500 лични и над 500 групови сесии).

Къде – Център за личностно развитие У дома, ул. Търговска 13, ет2
Кога – 27/06/2024
В колко часа – 17:30ч
Вход – 35 лв. на участник

За въпроси: 0896011988

За записване – запазете си билет през сайта. ⬇️⬇️⬇️

След като резервирате своя билет – ще ви изпратим на имейл информация как да платите. Плащането става преди датата на събитието.

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.