Наука за ДЕЦА Етеричните масла

When

31/05/2024    
16:00 - 17:30

Bookings

Bookings closed

Where

У Дома - център за личностно развитие - адрес
ул. „Търговска“ 13, ет. 2, Перник, 2300

Event Type

Етерични масла за деца

Искаш ли твоето дете да се запознае с Лимонът Ласло, Портокалът Оли, Розата Рита и другите полезни растения, от които се правят етеричните масла?! А искаш ли то да научи как растението се превръща в етерично масло?! А също как и за какво използваме етеричните масла?! 
На това събитие децата ще разберат отговорите на тези и други въпроси, ще се потопят в науката зад маслата и то по най-забавния, интерактивен и увлекателен начин! Науката никога не е била толкова интересна, а малките любознайковци ще се приберат у дома с много нови знания, които да разкажат, а дори и приложат вкъщи! По този начин децата ще се доближат повече до природата и ще разберат важността от поддържане на здравето в своето ежедневие!

С теб ще бъда аз Вели - ТВОЯТ достъпен и обучен ароматерапевт в гр. Перник.
Казвам се Велислава Канариева - Спасова, майка на момиченце на 1г 6м, наследствен пчелар, любител кулинар, doTERRA Premier Wellness консултант и сертифициран ароматерапевт. Повече от 4 години съчетавам тези мои интереси, за да постигна цялостен подход в грижата за здравето. Започнах първо със себе си, след това споделих със семейството и близките, а вече провеждам индивидуални консултации, лектор съм в различни арома семинари, лекции, работилници и други.

Моята мисия: “Да ТИ припомня каква е силата на природата и да ТИ помогна да се върнеш отново към нея.”
Това събитие е съвместно организирано с Център за личностно развитие "У дома", гр. Перник и ще се проведе в центъра на 31 май 2024 от 16:00 ч. до 17:30 часа

Събитието е подходящо за деца между 4 и 12 години!

Цена:
Едно дете: 20.00 лв
Две деца: 35.00 лв
Дете и родител: 35.00 лв

Включва: Обучителна книжка, която остава за детето, както и всичко необходимо за занимателните игри по време на урока.

За въпроси: 0896011988

За записване – запазете си билет през сайта. ⬇️⬇️⬇️

След като резервирате своя билет – ще ви изпратим на имейл информация как да платите депозит. Моля в коментар да напишете желания час!

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.