Танц мандала

When

19/02/2023    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Event Type

В танца жената открива себе си, свързва се със своето вътрешно аз и създава огромно магнетично поле, което е поле на всички възможности. Така се случва сбъдване, сбъдване на всичко, което желаем и сме готови да реализираме.
Това, което правим в МАНДАЛА женските кръгове е танц, движения, чрез които създаваме и рисуваме цветето на живота.
След МАНДАЛА танц всяка жена открива по нещо ново в себе си и най-вече създава условия за оздравяване на тялото, енергийно преподреждане в синхрон с Вселената и изпълнение на най-съкровеното и желание.
Кажи:“Да!“
Всяка от вас, която се чувства готова да твори е добре дошла.
Необходима е само усмивка и силно желание нещо за себе си да направиш, защото когато жената твори, цялата Вселена притихва и ангелите слушат 🤫🤫🤫🤫
💃💃💃💃💃💃💃
Какво е Мандала танц?
Мандала танц съдържа в себе си цялата красота на танца, но е много повече. Това е практика, която лекува, връща ни към нас самите, съединява, синхронизира и хармонизира тялото, душата и ума в едно.
Това е практика, използваща древни елементи, пригодена към съвременния начин на живот и специфичните нужди на женското тяло!
Всички движения са плавни и бавни и ни връщат към онова вълшебно усещане – да забавим времето и то да се движи в ритъм, удобен за нас.
И това се случва когато се движим бавно и плавно. Тук помага и дългата пола, която ни свързва със земята и създава вълшебна защитна фуния около нас.
Танцът завършва с кратка релаксация, за да може енергията балансирано да се разстеле
по всяка клетка от тялото.
И атмосферата става Божествена, изпълнена с усещането за абсолютна ЛЮБОВ, приемане, лекота и подкрепа.
Необходима ти е дълга рокля или пола (до земята по възможност), бижута или любими неща, които искаш да се заредят в кръга.
Танц Мандала не е подходящо да се прави, когато жената е в следоперативен период (до 6 месеца), остра фаза на миома и злокачествени образувания
За водещата:
Даниела, Dani Di Vine, води Мандала танц от 2019 година когато създава Женски кръг Щастие.
Завършила е множество обучения в областта на женските практики и женска психология в школите на Лариса Ренар, Наталия Илюшко, Юлия Хадарцева. завършва Школа за енергийна безопасност в Москва. Има дългогодишна практика в областта на йога, медитация и дихателни техники. Открива своята силна страна след срещата си с танц Мандала , в проявлението и към жените.
Инструктор по женски практики и специалист в женска психология ( констелации, корекции на поле). Разпространява това знание в много градове на България.

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.