Техники за Вътрешна Алхимия

When

26/02/2023    
18:00 - 19:30

Bookings

Bookings closed

Event Type

Техники за Вътрешна Алхимия
Има ли ситуации, които още ви активират емоциите, като се сетите за тях?
Имате ли чувството, че някакви преживявания от миналото сякаш ви държат вързани по някакъв начин?
Мислите ли, че някои от вярванията, които сте си изградили или придобили ви блокират по някакъв начин?
Ако отговорът на поне един от тези въпроси е “да”, заповядайте да видите един нов и различен метод (доколкото нещо може да се нарече ново ☺️) базиран на принципите на древната алхимия и обединяващ в себе си похвати от енергийната психология, даоизма и съвременната наука.
Алхимия – термин вълнувал човешките души от древността.
В тази беседа-практика ще научите повече за процеса и фазите на алхимията. Тук няма да се учим как да правим злато от олово, но ще разгледаме този процес на емоционално ниво и ще разберете повече за преобразуването на “оловните емоции” в “златен потенциал за действие”.
Аз съм Антони и като водещ на това събитие искам да ви кажа, че преди всичко съм един обикновен човек, който цял живот върви на ръба между бизнеса и изкуството, опитвайки се да открие своето място и път в живота и да постигне някакъв баланс между света на духа и света на материята. За моя радост, това ми донесе изключително богат житейски опит в различни сфери и направления в живота. Някои уроци учех лесно, други плащах скъпо…(някои още плащам), само и само да достигна до есенцията на живота и да се почувствам осъществен. Чувствам ли се такъв – разбира се, че не. Иначе сигурно щях да съм на някое дърво високо в планината. Това, което чувствам обаче е истинска наслада, лекота и доверие в начина, по който животът се разгръща. Това означава ли, че вече не ми се случват трудности и предизвикателства? Би било нелепо дори да си го помисля. Начинът, по който минавам през тях обаче, е съвсем различен вече. Всичките ми изследвания и открития в този процес са безценна част от това, което ще ви представя на 26.02. Самият методът – техники за вътрешна алхимия, идва от мой учител, с над 20-годишен опит в енергийната психология, при когото съм се обучавал.
лектор Антони Стоянов
вход – дарение
за записване 0896011988

Bookings

Регистрацията за това събитие вече е приключила.