Ароматерапия в 3 лесни стъпки

When

29/05/2024    
18:00 - 19:00

Bookings

15,00

Where

У Дома - център за личностно развитие - адрес
ул. „Търговска“ 13, ет. 2, Перник, 2300

Event Type

Ароматерапия в 3 лесни стъпки

На 29.05.2024 г. ще се проведе лекция на тема как да използваме ароматерапията в нашия бит и ежедневие.

Ароматерапията е натурален метод за превенция и лечение на здравето с хилядолетна история. Но колкото и да е древна, тя е също толкова модерна. Ароматерапията става все по-необходима и в същото време достъпна за съвременния човек. Етеричните масла добиват все по-голяма популярност в грижата за здравето и емоционалния баланс на човека. Те са изключително мощно, но и натурално средство за подкрепа на организма и затова стават предпочитан избор на все повече хора в България и по света. В същото време, тяхната правилна и безопасна употреба е малко позната, понякога объркваща и противоречаща си в различните източници на информация. На това събитие ще разбереш как в 3 лесни стъпки да направиш етеричните масла част от своята натурална аптечка и ежедневни навици. Ще се научиш как да използваш етерични масла АРОМАТНО, ЛОКАЛНО И ВЪТРЕШНО и защо е толкова важно чистотата и качеството на едно масло. Специално място ще отделим на приложението на етерични масла за деца. Накрая ще можеш да приложиш НА ПРАКТИКА наученото като направиш сам собствен рол-он или инхалер за нос.

Това събитие е подходящо за ТЕБ, ако:
– Се интересуваш от натурален и цялостен подход към здравето
– Имаш/искаш да имаш етерични масла, но не знаеш как да ги използваш
– Чувал си за ароматерапия, но искаш да разбереш повече, в т.ч. как да я съчетаеш с други практики
– Искаш да приложиш натурална грижа за здравето на семейството и децата и др.

С теб ще бъда аз Вели – ТВОЯТ достъпен и обучен ароматерапевт в гр. Перник.

Казвам се Велислава Канариева – Спасова, майка на момиченце на 1г 6м, наследствен пчелар, любител кулинар, doTERRA Premier Wellness консултант и сертифициран ароматерапевт. Повече от 4 години съчетавам тези мои интереси, за да постигна цялостен подход в грижата за здравето. Започнах първо със себе си, след това споделих със семейството и близките, а вече провеждам индивидуални консултации, лектор съм в различни арома семинари, лекции, работилници и други. В практиката си избрах да се доверя на CPTG сертифициран, терапевтичен клас етеричните масла doTERRA, защото качеството за мен е важно, а не всички масла на пазара са еднакви! Използвам различните методи на ароматерапията и етерични масла за ВСИЧКО и бих искала да науча и теб!

Моята мисия: “Да ТИ припомня каква е силата на природата и да ТИ помогна да се върнеш отново към нея.”

Дата: 29.05.2024
Начало: 18:00 часа

Място: център за личностно развитие У дома, зала Слънце

Местата са ограничени до 20 човека

Цена: 15.00 лв. Ела с приятел за 24 лв.

Включва: 1 час лекция от сертифициран ароматерапевт, брошури, всичко необходимо за изработката на 1 бр инхалер или рол он.

За въпроси: 0896011988

За записване – запазете си билет през сайта. ⬇️⬇️⬇️

След като резервирате своя билет – ще ви изпратим на имейл информация как да платите депозит. Моля в коментар да напишете желания час!

Bookings

Билети

15,00

Информация за резервацията

Booking Summary

1
x Билет Ароматерапия в 3 лесни стъпки
15,00
Total Price
15,00