Споделяне за шафрана.
Чували сте за един от символите на България – българаката роза. Но не сте чували, че в България има активно производство на шафран.
Наричан още – червеното злато.
Шафранът е познат със своите безценни качества – като подправка, билка, ценен биохимичен компонент и добавка към храненето.
Заповядайте на чаена церемония с шафран на 30ти март и ще ви разкажа повече за историята на шафрана. Химичен състав, научни изследвания, ролята на шафрана в ежедневието.
Вкусови, ароматни нотки. Малко пикантна езотерична и магична информация. И още много полезна практична информация и ценни насоки за ежедневна употреба за подобряване качеството на живота.
Наричан още – червеното злато.
Шафранът е познат със своите безценни качества – като подправка, билка, ценен биохимичен компонент и добавка към храненето.
Заповядайте на чаена церемония с шафран на 30ти март и ще ви разкажа повече за историята на шафрана. Химичен състав, научни изследвания, ролята на шафрана в ежедневието.
Вкусови, ароматни нотки. Малко пикантна езотерична и магична информация. И още много полезна практична информация и ценни насоки за ежедневна употреба за подобряване качеството на живота.
Очакваме ви!
Знаете ли, че шафрана е един от най-добрите адаптогени в света. Помага ни да се адаптираме към промените в средата. А какво по-хубаво от това? В историята на света оцеляват видовете, които успяват да се адаптират.
Вход – свободен
Начало 19.00ч на 30.03 /четвъртък
място – У дома Перник, ул. Търговска 13, ет.2
Начало 19.00ч на 30.03 /четвъртък
място – У дома Перник, ул. Търговска 13, ет.2